• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

VITAMIN E STAR

VITAMIN E STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-035

Jellemzők:
Az E-vitamin antioxidánsként védi a többszörösen telítetlen zsírsavakat a szabad gyökök károsító hatása ellen, így járul hozzá a sejtek normál működésének megőrzéséhez. Támogatja szervezetünk védekező rendszerének megfelelő működését, gátolja a szervezetben zajló káros oxidációs, így az öregedési folyamatokat. 
A szabad gyökökre gyakorolt kedvező hatásánál fogva elősegíti a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentését. 

Az E-vitamin

  • védi a többszörösen telítetlen zsírsavakat az oxidációtól
  • fontos szerepet játszik a káros szabad gyökök elleni védelemben
  • a kognitív képesség korral járó hanyatlását gátolhatja

OÉTI: 908/2006

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 kapszula naponta evés közben.

Összetétel

Összetevők 1 kapszulában: Természetes E-vitamin (d-alfa-, d-béta-, d-gamma-, d-delta-tokoferolok) 100 mg (1.000 % NRV*); fényező anyag: méhviasz és szójabab olaj keverékeszójabab olaj; antioxidáns: lecitin. Zselatin kapszula.

*NRV = napi bevitel referenciaértéke.

A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Fogyasztása gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 5 642 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!