• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

VITAMIN C 1000 STAR

VITAMIN C 1000 STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-034

Jellemzők: 
C-vitamin hatékony antioxidáns. Az antioxidánsok gátolják a civilizációs életformákkal együtt járó környezeti ártalmak (légszennyezettség, UV sugárzás) és a helytelen életmód (élvezeti szerek, rendszertelen és egészségtelen táplálkozás) hatására a szervezetben létrejövő sejtkárosító oxidációs folyamatokat. Ezáltal hozzájárulnak a szervezet egészséges működéséhez, az öregedési folyamatok gátlásához. 
A C-vitaminnak szabad gyökökre gyakorolt kedvező hatása hozzájárulhat a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentéséhez is. Dohányzás, passzív dohányzás esetén támogatja a természetes antioxidáns védelem fenntartását. 
Az antioxidáns tulajdonságnak tulajdonítható a C-vitaminnak az immunrendszer működésére gyakorolt pozitív hatása is. Segíti az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben. 
Jelenléte szükséges az idegrendszer normál működéséhez. 
Szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok, a porc egészségének megőrzésében, valamint a haj, a köröm és a bőr szépségének fenntartásában.
Fontos szerepe van a táplálékkal bevitt vas felszívódásában. Nélkülözhetetlen a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, elősegíti a szív- és keringési rendszer egészséges működését. 

A C-vitamin

  • hozzájárul az oxidációs folyamatok gátlásához
  • segíti a védekező rendszer működését a baktériumokkal és vírusokkal szemben
  • támogatja az egészséges kötőszövet, íny, csontok, porc létrejöttét
  • részt vesz a haj, a köröm és a bőr szépségének megőrzésében
  • szerepet játszik a táplálékkal bevitt vas felszívódásában
  • segíti a vérerek normál állapotának fenntartását, a szív- és a keringési rendszer egészséges működését

OÉTI: 1406/2006

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 tabletta 2× naponta.

Összetétel
Összetevők 2 tablettában: C-vitamin (Rosa canina, csipkebogyó, aszkorbinsav) 2.000 mg (2.500 % NRV*); stabilizátor: hipromellóz, emulgeáló: mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló: magnézium-sztearát. NRV* = napi bevitel referenciaértéke 
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Fogyasztása gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 3 906 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!