• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

VITAMIN B12 STAR

VITAMIN B12 STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-033

Jellemzők:
A B12-vitamin befolyással van a vérképzésre és a sejtosztódásra. Támogatja az energia metabolizmust és az immunrendszert. Jótékonyan hat a vérnyomás és a vér homocisztein normális szintjének megtartására. Fontos az egészséges idegrendszer, a normális pszichés funkciók és kognitív teljesítmény megtartásához. 

A készítmény hatóanyagai

  • fontosak a vérképzéskor
  • részt vesznek az anyagcsere folyamataiban
  • növelik az immunitást
  • segítenek megtartani a jó vérnyomást
  • fontosak az idegrendszer normál működésében
  • fontosak a normális lelki funkciók számára

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 tabletta naponta.

Összetétel

Összetevők 1 tablettában: Édesítőszer: mannit, szacharóz; emulgeáló: növényi cellulóz; stabilizátor: polivinil-polipirrolidon; meggy aroma; csomósodást gátló: növényi magnézium-sztearát; színezék: céklakivonat; B12-vitamin (cianokobalamin) 500 µg (20.000 % NRV*). NRV* = napi bevitel referenciaértéke.

A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Fogyasztása gyermekeknek nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Túladagolás esetén hasmenés és hasi görcsök léphetnek fel. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 3 906 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!