• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

Life Extension multivitamin Two-Per-Day kapszula

Life Extension multivitamin Two-Per-Day kapszula
Értékelés:

Cikkszám: 59

120db

A Life Extension multivitaminja az egyik legjobb minőséget képviselő kétkapszulás termék a piacon ami kiváló minőségű és könnyen felszívódó vitaminokokból, ásványi anyagokból és más tápanyagokból áll. Ilyenek például karotinoid, növényi kivonatok, quercetin, 5-MTHF-folát és sok minden más.

Leírás

TÁJÉKOZTATÓ:

Napi adag: 2 kapszula
1 doboz: 60 adagot tartalmaz
Hatóanyag összetétel:
A vitamin ( beta-karotin, retinil-acetát) (5,000 IU) 1500 mcg
C vitamin(aszkorbinsav, kalcium-L-aszkorbát) 470 mg
D3 vitamin (kolekalciferol) (2,000 IU) 50 mcg
E vitamin (D-alfa-tokoferil-hidroszukcinát, D-alfa-tokoferol) 67 mg
B1 vitamin (tiamin) 75 mg
B2 vitamin (riboflavin, riboflavin 5’-foszfát) 50 mg
B3 vitamin (niacinamid) 50 mg
B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid piridoxin-5’-foszfát) 25 mg
Folát ( L-5-metiltetrahidrofolát-kalcium só) 400 mcg
B12 vitamin (metilkobalamin) 300 mcg
Biotin 300 mcg
Pantoténsav (D-kalcium-pantotenát) 50 mg
Jód (kálium-jodid) 150 mcg
Magnézium (magnézium-oxid) 100 mg
Cink (cink-citrát, L-OptiZinc®) 25 mg
Szelén [nátrium-szelenit, SelenoExcell® magas szelén élesztő, Se-metil-L-selenocisztein] 200 mcg
Mangán (mangán-citrát, glükonát) 2 mg
Króm [ Crominex® 3+ stabilizált króm Capros® amla kivonat (gyümölcs), PrimaVie® Shilajit] 200 mcg
Molibdén (molibdén-aminosav-kelát) 100 mcg
Inozitol 50 mg
Alfa-liponsav 25 mg
Természetes kever tokoferolok (gamma, delta, alfa, beta) 20 mg
Bio-Quercetin fitoszóma (5 mg quercetint tartalmaz [japán szophora-koncentrátumból (virágrügy)], foszfatidilkolin komplex [napraforgóból]) 15 mg
Körömvirág kivonat (virág) [std. 5 mg transz-lutein, 155 mikrogramm transz-zeaxantin] 11.12 mg
Apigenin 5 mg
Bór (bór-aminosav-kelát) 3 mg
Likopin [a LycoBeads ® természetes paradicsomkivonatból (gyümölcsből)] 1 mg
Egyéb összetevők: növényi kapszula, keményítő, maltodextrin, növényi-sztearát, dikalcium-foszfát, szilícium-dioxid, mikrokristályos cellulóz.

A Lycored Lycopene ™ a Lycored bejegyzett védjegye; Orange, New Jersey.
A SelenoExcell® a Cypress Systems Inc. bejegyzett védjegye.
Az L-OptiZinc® és a logó a Lonza vagy annak leányvállalatainak védjegyei.
A Crominex® 3+, a Capros® és a PrimaVie® a Natreon, Inc. bejegyzett védjegye.

Napi adag: 2 kapszula bevétele naponta étkezés közben
Figyelem, vigyázat:
Azoknak az egyéneknek, akik naponta több mint 50 mikrogramm (2000 NE) D-vitamint fogyasztanak (étrendből és étrend-kiegészítőkből), időszakonként szérum 25-hidroxi-D-vitamint kell mérniük. A D-vitamin-kiegészítés nem ajánlott magas vér kalciumszintű egyének számára.

A kvercetin biohasznosíthatóbbá tétele:

Két kapszulás multivitamin 5 mg quercetint tartalmaz, amelyet egyesítettek a fitoszóm technológiában egy sejtmembrán tápláló foszfotidil molekulával, a jobb felszívódás érdekében, tehát ez a kvercetin hasznosulása akár 50-szer nagyobb, mint a szokásos kvercetiné, ami támogatja a sejtek egészségét, az endoteliális egészségét, az egészséges immunfunkciókat stb.

Lutein és zeaxanthin a szem egészségére:

Sztenderdizálva van transz-luteinre és a transz-zeaxantinra egyaránt a körömvirág-kivonata. Napi két kapzula elősegíti a szem egészségét és segíti az oxidatív stressz gátlását.

D-vitamin az egészséges elme és test számára

Mindannyian tudjuk, hogy a D-vitamin támogatja a csontok egészségét. Emellett a D-vitamin elősegíti az egészséges sejtosztódást, támogatja az immunrendszer egészségét és így tovább. Napi két napi multivitamin kapszula 2000NE D3 vitamint tartalmaz adagonként.

C-vitamin immunrendszer, artériák egészsége és így tovább

A C-vitamin kapcsolódik az immunrendszer egészségéhez, ami abból adódik, hogy képes megkötni a szabad gyököket és megvédeni szervezetét az oxidatív stressz ellen, valamint stimulálja a fehérvérsejtek képződését és működését. Ezenkívül a C-vitamin létfontosságú a kollagén képződésének ösztönzésében, ami megtalálható az egészséges artériás fal, a bőr, a csontok és a fogak kötőszöveteiben. Napi két kapszula adagonként 470 mg C-vitamint tartalmaz.

A B-vitaminok segítik a fiatalos anyagcserét

A testének B-vitaminokra szüksége van a szénhidrátokban, zsírokban és fehérjékben tárolt energia felszabadításához – az a sejtek energiája, amelyet a napi funkciók ellátására használ fel. De sokféle B-vitamin van és mivel metabolikusan egymástól függetlenek, a B-vitaminok együtt működnek az általános egészség fenntartása érdekében. Ezért tartalmazza a formula könnyen felszívódó B1-, B-2-  B6- és B12-vitamint.

Bioaktív 5-MTHF-folát

Napi két kapszula tartalmaz 400mcg 5-metil-tetrahidrofolátot (5-MTHF), ez a metilfolát felszívódása és hasznosulása túlmutat a szintetikus folsavén. Ez különösen fontos azok számára, akik bizonyos örökölt enzimmutációban szenvednek, amelyek csökkentik a folát metabolizmusát, mivel az 5-MTHF már metabolikusan aktív formában van.7

Vegyes E-vitamin tokoferolok

A tokoferol E-vitamin négy formája létezik. Naponta két kapszula biztosítja mind a négyet. Az oxidatív stressz biomarkereire és az egészséges gyulladásos reakció elősegítésére bizonyítékok azt mutatják, hogy az alfa- és gamma-tokoferolok kombinálása jobb, mint bármelyik tápanyag önmagában történő bevétele. Készítményben több mint 80 mg vegyes alfa-, béta-, delta- és gamma tokoferol található.

Nagyhatású ásványi anyagok, antioxidánsok és kivonatok

A multivitamin nem teljes az ásványi anyagok és az egészséges élethez nélkülözhetetlen tápanyagok nélkül. Napi két kapszulás multivitamin tízszer több biotint és kétszer annyi cinket biztosít, mint a Centrum® Silver® Felnőtt 50+. A készítmény 100 mg magnéziumot és 150 mcg jódot, valamint nyomelemeket, például mangánt és bórt tartalmaz.

Alfa-liponsav:  Az alfa-liponsav erős támogatást nyújt az oxidatív stressz ellen, elősegíti az eészséges anyagcserét és az idegek védelmét. Segít megvédeni a C-vitamint és a glutationt a káros szabad gyökökkel szemben.

Szelén: A szelén támogatja a szív és az agy egészségét, elősegíti az egészséges immunválaszt, valamint segíti a szabad gyökök aktivitásának megfékezését. Napi két kapszulás multivitamin háromféle szelént tartalmaz (összesen 200 mikrogramm): SelenoExcell®, Se-metil-L-selenocisztein és nátrium-szelenit.

Apigenin: Ez az erőteljes botanikai bioflavonoid sok gyümölcsben és zöldségben található meg. Az apigenin elősegíti a test természetes sejtvédelmét.

Crominex® 3+ a biológiailag aktív króm

A króm segít fenntartani a már egészséges vércukorszintet. A Crominex® 3+ rendkívül stabil és biológiailag aktív krómforma, amelyet Capros® amla indiai egres kivonattal optimalizáltak az endoteliális egészség elősegítésére, a PrimaVie® shilajit pedig a sejtenergia támogatásá található a készítményben.

Válassza a legjobb multivitamint: Life Extension multivitaminját.*

*Gyártói információ

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban  megadott mennyiséget ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Száraz hűvös helyen tartandó!

Minőségét megőrzi a doboz oldalán hónap végéig.

Ne vásárolja meg a terméket, ha a külső tömítés sérült vagy törött.

Az étrend-kiegészítők használatakor kérjük, konzultáljon orvosával, ha kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat.

Ár: 7 500 Ft Egységár: 7 500 Ft /db
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!