• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

RELAX STAR

RELAX STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-029

Jellemzők: 
A termék vitaminokat, citrus bioflavonoidokat és gyógynövény összetevőket tartalmaz. A vitaminok az idegrendszer normál működését segítik, míg a növényi összetevők hozzájárulnak a normális emocionális egyensúly fenntartásához, a relaxációhoz, a nyugodt és pihentető alváshoz. 
C-vitamin számos, élettani szempontból jelentős hatással rendelkezik. E termék összetevői közé az idegrendszerre gyakorolt kedvező hatása, a szervezet természetes antioxidáns védelme miatt miatt került. B-vitaminok szükségesek az idegrendszer normál működéséhez, a sejtszintű fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcseréhez. A citrus bioflavonoidok antioxidáns tulajdonságuknál fogva elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A PABA (para-amino-benzoesav) bár közvetlenül nem létfontosságú tápanyag, mégis igen fontos a szervezet számára. A folsav (B9-vitamin) elővitaminjaként tartják számon. 
A növényi összetevők közül a golgotavirág (Passiflora incarnata) az idegi feszültség és nyugtalanság esetén jelenthet támogatást, hozzájárul a nyugodt, pihentető alváshoz. 
kínai folyondár (Schisandra chinensis) gyümölcse a szellemi és mentális egészség megőrzését segíti. A központi idegrendszerre gyakorolt hatásán keresztül elősegítheti a jó közérzet kialakulását, növelheti a fizikai és szellemi teljesítőképességet, javíthatja a kedélyállapotot. 
komló (Humulus lupulus) virág a megfelelő relaxációt segíti elő, hozzájárul a normális érzelmi állapot, lelki egyensúly fenntartásához, a nyugodt és pihentető alváshoz. 

A termék hatóanyagai

  • hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, ezáltal a jó közérzethez
  • elősegítik a nyugodt, pihentető alvást
  • antioxidánsként támogatják a szervezet védekező rendszerének normál működését
  • elősegítik az idegi feszültség, a nyugtalanság csökkentését
  • részt vesznek a normális érzelmi állapot, a lelki egyensúly fenntartásában
  • támogatják a szellemi és mentális egészség megőrzését

OÉTI: 3594/2008

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 kapszula 2× naponta.

Összetétel
Összetevők 2 kapszulában: mikrokristályos cellulóz (emulgeáló), C-vitamin (aszkorbinsav) 60 mg (75 % NRV*), csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), rizspor, golgotavirág (Passiflora incarnata növény) 30 mg, komló (Humulus lupulus) virág (kivonat 4:1) 30 mg, kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis) gyümölcs (kivonat 4:1) 30 mg, kolin 20 mg, citrus bioflavonoidok 20 mg, inozit 20 mg, búzacsíra 20 mg, PABA (para-amino-benzoe-sav) 10 mg, B3-vitamin-niacin (nikotinamid) 16 mg (100 % NRV*), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 1,2 mg (85,7 % NRV*), B2-vitamin (riboflavin) 1,2 mg (85,7 % NRV*), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid) 1 mg (90,9 % NRV*), B5-vitamin (pantoténsav) 0,332 mg (5,5 % NRV*), folsav (pteroylmonoglutamic sav) 130 µg (65 % NRV*), B12-vitamin (kianokobalamin) 20 µg (800 % NRV*). Zselatin kapszula. NRV* = napi bevitel referenciaértéke. 
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott. Szobahőmérsékleten, száraz helyen tartandó. Gyermekek elől elzárva kell tartani. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán (nap/hó/év).

Ár: 6 510 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!