• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

SELENIUM STAR

SELENIUM STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-030

Jellemzők: 

szelén meghatározó szerepet tölt be a szabad gyökök hatástalanításában, segít megőrizni a sejtek és szövetek épségét, lassítja az oxidációs eredetű öregedési folyamatokat. Aktívan részt vesz a szervezet védekező rendszerének működésében. 
Jelenléte nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok termeléséhez, normál működéséhez is. 

A szelén

  • védi a szervezetet az oxidatív stressz károsító hatásával szemben
  • lassítja az öregedési folyamatokat
  • elősegíti az immunrendszer egészséges működését
  • a pajzsmirigy hormonok termelését és normál működését támogatja

OÉTI: 903/2006

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 tabletta 2× naponta.

Összetétel
Összetevők 2 tablettában: Emulgátor: mikrokristályos cellulóz; stabilizátor: kalcium-karbonát, dikalcium-foszfát; szelén (nátrium-szelenát) 100 µg (182 % *NRV); sörélesztő; fényezőanyag: növényi sztearinsav; csomósodásgátló: szilícium-dioxid. *NRV - napi bevitel referenciaértéke.
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés

Fogyasztása gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 2 604 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!