• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

JOINT ACTIVITY STAR

JOINT ACTIVITY STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-021

Segíti az izületek, porcok regenerálódását

Jellemzők: 
A termék glükózamint, kondroitin-szulfátot, metil-szulfonil-metánt (MSM), kollagént, citrus-bioflavonoid kivonatot tartalmaz.
glükózamin természetes alkotórésze a porcszövetnek, jelenléte alapvető fontosságú azok normál működéséhez. Részt vesz a porc egészséges szerkezetének kialakításában, megőrzésében, regenerálásában, előnyösen befolyásolja azok mozgathatóságát. Segíti az izületek épségének megőrzését, regenerálását. A kondroitin-szulfát a glükózaminhoz hasonlóan a porc egészséges szerkezetének megőrzésében és regenerálásában, mozgathatóságának fenntartásában játszik szerepet. Támogatja az izületek normál működését. A metil-szulfonil-metán (MSM) a kötőszövetek megfelelő kén ellátásával járul hozzá a porc egészséges szerkezetének megőrzéséhez. A 34 %-ban szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület szervezetünk számára kénforrásként szolgál. A termék szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok, a porc, egészségének megőrzésében.

A termék hatóanyagai

  • hozzájárulnak a porc felépítéséhez, szerkezetének megőrzéséhez
  • elősegítik a porc regenerálását
  • támogatják az izületek normál működését
  • a kötőszövet kén ellátásával az MSM biztosítja azok megfelelő működését 

OÉTI: 3212/2008

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 tabletta 3× naponta.

Összetétel
Összetevők 3 tablettában: Glükozamin-szulfát 2 KCl 1.500 mg; metil-szulfonil-metán (MSM) 536 mg; kondroitin-szulfát 402 mg; stabilizátor: kalcium-foszfát, polivinil-polipirrolidon, hidroximetilcellulóz; emulgeáló: mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz; hal kollagén 300 mg; Boswellia serrata (tömjénfa kivonat) 300 mg; citrus bioflavonoidok 150 mg; csomósodást gátlók: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát; tabletta bevonó: cellulóz.
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Fogyasztása gyermekeknek nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyesétrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kelltartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakánEXP (nap/hó/év).

Ár: 13 020 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!