• Kedves Pácienseink!

ZINC STAR

ZINC STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-038

Jellemzők:
cink esszenciális nyomelem. Jelenléte nem egy szerv-rendszerünk működésének alapfeltétele. Meghatározó szerepet tölt be a normál sejtosztódásban, pozitív hatással van az idegrendszer működésére, hozzájárul a szellemi teljesítőképesség megfelelő szinten tartásához.
Elősegíti a bőr egészséges szerkezetének fenntartását, részt vesz a haj, a köröm és a bőr egészségének megőrzésében. 
Jelenléte szükséges a reprodukciós rendszerünk működéséhez is. 
Szerepe van az egészséges csontrendszer kialakításában és fenntartásában, hozzájárul az optimális csonttömeg eléréséhez és megtartásához. 

A cink

  • részt vesz a normál sejtosztódásban
  • támogatja az idegrendszer működését
  • elősegíti a normál szellemi teljesítőképesség fenntartását
  • hozzájárul a bőr, a haj, a köröm egészségének megőrzéséhez
  • szükséges a normál reproduktív fejlődéshez
  • az egészséges csontrendszer kialakítását és megtartását támogatja

OÉTI: 1407/2006

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 tabletta naponta étellel.

Összetétel
Összetevők 1 tablettában: Emulgeáló: mikrokristályos cellulóz; stabilizátor: dikalcium-foszfát; cink (cink-glükonát) 25 mg (250 % NRV*); habzásgátló: növényi sztearinsav; stabilizátor: karboximetil-cellulóz; csomósodásgátló: szilícium-dioxid, növényi magnézium-sztearát; tablettabevonó: hidroxi-propil-metil-cellulóz. NRV* = napi bevitel referenciaértéke.
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Fogyasztása gyermekeknek nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 4 340 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!