• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

SPIRULINE 500 STAR

SPIRULINE 500 STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-031

Jellemzők: A Föld legősibb élőlényei közé tartozó Spirulina alga (Arthrospira pratensis) egyes mexikói és afrikai népek hagyományos eledele. Spirális formája miatt a köztudatba Spirulina néven került be. A kereskedelemben Spirulina maxima és Spirulina platensis néven ismert. A kékes-zöld algák közé tartozik, egysejtű mikroorganizmusok, melyek a vulkanikus, lúgos és meleg vizekben élnek. Ez az alga természetes környezetben tenyészik Közép-és Dél-Amerika tavaiban, de kereskedelmi célokra tartályokban tenyésztik Ázsiában, Hawaiin és Kaliforniában és étrend-kiegészítőként forgalmazzák. Táplálkozás-biológiailag fontos jellemzője, hogy az összes növény közül a spirulinának van a legnagyobb fehérje (60%) tartalma. Néhány kutatás szerint - egységnyi területen mérve - hússzor több fehérjét képes produkálni, mint a szója. Valamennyi esszenciális aminosavat tartalmazza. Béta-karotin, kalcium, kálium, mangán, réz és cink tartalma is említésre méltó. A Spirulina - hozzájárul a szervezet vitalitásának növeléséhez; - szerepe van az immunrendszer normál működésének fenntartásában; - aminosav kiegészítés a száraz izomtömeg megőrzéséhez alacsony fehérjetartalmú diéta esetén; - részt vesz a súly-kontrollban.

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
2 tabletta 2× naponta.

Összetétel
Összetevők 4 tablettában: Spirulina alga (Spirulina platensis) 2.000 mg; stabilizátor: polivinil-pirrolidon, dikalcium-foszfát; emulgátor: növényi cellulóz; csomósodásgátló: szilícium-dioxid, növényi magnézium-sztearát; réz (réz-glükonát) 0,48 mg (48 % NRV*). NRV* = napi bevitel referenciaértéke.
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Fogyasztása gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 4 340 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!