• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

KELP STAR

KELP STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-022

Jellemzők:
A termék Kelp (Laminaria digitata), ujjmoszat felhasználásával készült. A barnamoszatok közé tartozik, mely az Atlanti-óceánban igen elterjedt algafaj. Legnagyobb mennyiségben Afrika nyugati partjai mentén él. Jód-tartalma révén már az 1800-as években ismertté vált. 
A jód a pajzsmirigy hormonok előállításhoz és normális működésének fenntartásához nélkülözhetetlen. A pajzsmirigy szabályozásán keresztül valamennyi kapcsolódó élettani funkcióra hatással van. Szerepe elsődleges a szervezet anyagcseréjében és az energiatermelő folyamatokban is. Egyes tudományos munkák megemlítik a testtömeg kontrollban való hatásos alkalmazását is. A haj, a köröm egészségének megőrzésében is szerepe van. 

A jód

  • részt vesz a pajzsmirigy hormonok előállításában és működésük fenntartásában
  • a pajzsmirigy működésében való szerepe révén a szervezet szinte valamennyi funkciójára hatással van
  • nélkülözhetetlen a szervezet energiatermelő folyamataihoz és a megfelelő anyagcseréhez
  • hatásosan alkalmazható a testtömeg kontrollban is
  • támogatja a haj, a köröm egészséges működését

OÉTI: 1412/2006

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 tabletta naponta.

Összetétel
Összetevők 1 tablettában: Kelp (tengeri moszat – 150 μg jódtartalom, 100 % NRV*) 220 mg; emulgeáló: mikrokristályos cellulóz; hidroxi-propil-metil-cellulóz; stabilizáló: dikalcium-foszfát; fényezőanyag: növényi sztearinsav; csomósodásgátló: növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid. NRV* = napi bevitel referenciaértéke 
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Fogyasztása gyermekeknek 12 éves kor alatt, valamint thyreotoxikozis (pajzsmirigy túlműkős - magas pajzsmirigyhormon szint a vérben) esetén nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 3 038 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!