• Kedves Pácienseink!

MARIATOVIS MAGOLAJ 100ml

MARIATOVIS MAGOLAJ 100ml
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Batha-porta-001

A máriatövismag olaja, hideg préseléssel előállított, 100%-os, csak máriatövismagból készített magolajunk. Kimondott gyógynövény olaj.

A máriatövist leginkább különféle májproblémákkal küszködő emberek használják. A máj elzsírosodása ellen a máriatövis mag olaja hatékony eszköz.

A máriatövis háromféleképpen védi a májat.
Egyrészt stabilizálja és erősíti a májsejtmembránokat, ami megelőzi a méreganyagok behatolását a sejtbe.
Másrészt hatékony antioxidáns, amely semlegesíti a veszélyes szabad gyököket (antioxidáns hatása többszöröse, mint az E-vitaminnak).

A Máriatövis (Sylibum marianum) évszázadok óta a különböző májbetegségek panaszosainak nyújt igen hatékony segítséget. Segít az elöregedett, elhalt májsejtek helyett egészséges, új májsejteket létrehozni. Stimulálja az epe és epesavak (zsír és koleszterinbontók) termelését a májban fokozza a májsejtekben a ribonukleinsav-, illetve fehérjeszintézist szabad gyökfogó antioxidáns vegyszerek és gyógyszerek okozta májkárosodás esetén valamint zsírmáj kezelésére ajánlják. Heveny és idült májgyulladásnál, kötőszövet gyarapodásnál, májzsugorodásnál és nyombélfekély kezelésére is használják. Erősíti a májat, segít semlegesíteni a vegyi szennyező anyagok, alkohol, gyógyszerek hatását. Általános alkalmazásának területei: különböző böjt kúrák esetén a méregtelenítés megkönnyítésére, tartós, ill. rendszeres gyógyszerfogyasztáskor a maradványok testből történő kiürítésének segítésére.

Fogyasztható salátákhoz, kefirbe, hidegtálakhoz.

Alkalmazása Belsőleg: naponta 2 ml ez 1 mokkáskanálnyi mennyiség (80kg alatt1 mokkáskanálnyi felette 2 mokkáskanálnyi).

A máriatövis mag-olajat 3 hétig szabad használni 2 hét szünetet tartva ismét lehet belőle kezdeni a kúrát.

Ár: 3 500 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!