• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

OREGANO STAR

OREGANO STAR
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-027

Jellemzők:
szurokfű vagy oregano (Origanum vulgare) jól ismert, illóolajokban gazdag fűszernövény. Illóanyagai révén hozzájárul az emésztéshez, az intesztinális jó közérzet fenntartásához. Ezen hatóanyagai vesznek részt a légzőszervek, elsősorban a felső légutak egészségének megőrzésében is. Az oregano hatóanyagainak köszönhetően az epe-termelés- és kiválasztás is fokozható, így megőrizhető a máj és epe egészsége. A kardiovaszkuláris rendszer működését is segíti, támogatja a vénák elaszticitását, erősíti a kapillárisok falát, hozzájárul a vérnyomás normális szinten tartásához. Támogatja a szervezet védekező rendszerét a mikroorganizmusok elleni küzdelemben.

A fűszernövény hatóanyagai:

  • támogatják a szervezet védekező rendszerét
  • hozzájárulnak az emésztéshez, az intesztinális komfortérzéshez
  • segítik a felső légutak, a légzőszervek megfelelő működését
  • elősegíti a máj- és epe normális működését azáltal, hogy az epe termelését és kiválasztását fokozzák
  • részt vesznek a vénák elaszticitásának fenntartásában
  • erősítik a vénák, kapillárisok falát
  • hozzájárulnak a vérnyomás normális szinten tartásához

OÉTI: 4058/2008

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 kapszula naponta.

Összetétel
Összetevők 1 kapszulában: Szurokfű (Origanum vulgare, növény olívaolajos 10:1 arányú kivonata) 1.500 mg. Zselatin kapszula.
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Figyelmeztetés: Fogyasztása gyermekeknek 3 éves kor alatt, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 6 510 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!