• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

Szimbiotikum

Szimbiotikum
Értékelés:

Cikkszám: 13

TARTSA MOZGÁSBAN EMÉSZTŐRENDSZERÉT ERŐSÍTSE MEG IMMUNRENDSZERÉT A NATURALSWISS SZIMBIOTIKUMMAL, ÉS TAPASZTALJA MEG A KÜLÖNBSÉGET!

Leírás

MITŐL KÜLÖNLEGES:

  • Kiemelkedően hatékony összetétel, 12,50 milliárd élő, 15 féle probiotikus baktérium.
  • A késleltetett felszívódású kapszuláknak köszönhetően a lehető legtöbb probiotikus baktérium jut el a béltraktusba (ellenben sok más a piacon található termékkel).
  • A Swiss szimbiotikum egy egyedi összetételű táplálékkiegészítő. Nem ismerünk még egy ilyen szimbiotikumot, ami két termék kombinációja (prObiotikum+prEbiotikum), mely ezeket a hatóanyagokat együtt tartalmazná. Ezen felül a ResistAid® összetevőnk egy világújdonság, amely több innovációs díjat nyert, például a VITAFOOD-on.

Swiss prObiotix MAX® termékleírás

Swiss prObiotix MAX® – Kiváló hatású probiotikus étrend-kiegészítő, a gyomorsavnak ellenálló, vegetáriánus kapszulák kizárólag a bélrendszerben oldódnak fel.
15 válogatott, jótékony baktériumfajból áll, kapszulánként 12,5 milliárd sejtet tartalmaz. A szakszerű összeállítás eredményeképpen biztosítja a szervezet számára a szükséges jótékony baktériumokat. Megfelel a vegetáriánus étrend követelményeinek.

A vastagbélflóra egyensúlya az erős immunrendszer, a jó egészség és a hosszú élet alapja, hozzájárul ahhoz, hogy emésztésünk ideális legyen. A jótékony (probiotikus) baktériumokat más néven probiotikumoknak hívják. Ezek felelősek a bélrendszer védelméért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért.

Több száz baktériumtörzs, billiónyi mikroorganizmus él az ember bélrendszerében, ezeket két nagy csoportra lehet osztani.
Az egyik az úgynevezett hasznos vagy jótékony baktériumok (probiotikumok) csoportja, melyek javítják az emésztést, csökkentik a káros baktériumok számát, és megakadályozzák a túlszaporodásukat, illetve erősítik az immunrendszert. A másik csoport a káros baktériumoké, amelyek mérgező anyagokat termelnek, pusztítják a probiotikus baktériumokat, fertőzéseket, betegségeket okoznak.
A legismertebb probiotikus baktérium a Lactobacillus-acidophilus, de a többi (mint például a Bifidobacterium bifidum/longum/lactis, Streptococcus thermophilus) is nélkülözhetetlen egészségünk megőrzése szempontjából.

A bélflóra akkor egészséges, ha a jótékony és a káros baktériumok aránya 85:15 a probotikus törzsek javára. Sajnálatos módon, ez az arány a legtöbb embernél éppen fordított, ami alapvetően akadályozza a normál emésztési folyamatokat, gyengíti az immunrendszert, és erősen befolyásolja a szervezet egészségi állapotát.

A táplálékkiegészítőben lévő jótékony baktériumok elpusztulnának a gyomor savas környezetében, és nem tudnák teljesíteni feladatukat, ha nem védené meg őket a kapszulák bevonata, amely kizárólag a bélben oldódik fel.
A enteroszolvens pasztillabevonat biztosítja, hogy a kapszulák sérülés nélkül, épségben jussanak el a vastagbélbe.


Swiss prEbiotix ULTRA® termékleírás

Swiss prEbiotix ULTRA® a következő FOS hatóanyagokat tartalmazza:

A jótékony baktériumok tápláléka – a FOS.


A jótékony baktériumoknak táplálékra van szükségük a fennmaradáshoz és a szaporodáshoz, amit biztosítani kell a szervezet számára annak érdekében, hogy a bélflóra egyensúlyban maradjon.

Ezt a táplálékot magas rosttartalmú élelmiszerek vagy táplálékkiegészítők, mint például a Clean Inside® A jótékony baktériumok kiemelt tápláléka a FOS (fructo-oligosaccharides).
A probiotikus baktériumok csak akkor tudják feladatukat teljesíteni, ha elegendő táplálékhoz jutnak. Ezért sokkal hatásosabbak azok a probiotikus kiegészítők, amelyek FOS-t is tartalmaznak.

ResistAid®, egy összetett cukrot, arabino-galaktánt tartalmaz, amely prebiotikus hatása révén elősegíti a bélflóra normál működését és az immunrendszer hatékonyabb működését.

Ez a termék egy világújdonság, több innovációs díjat nyert, pl. a VITAFOOD-on. A csicsókából kivont inulin (Helianthus tuberosus) egy jól ismert prebiotikum, jól használható a bélbaktériumok szelektív szaporítására. Az élesztőben megtalálható 1,3-1,6 Béta-glükán szintén egy poliszacharid, az immunrendszer hatákonyságát javítja. Az arabino-galaktán az echinacea (bíborkasvirág) legfontosabb hatóanyaga, egy immunstimuláns szénhidrát.

Ez a tabletta egy rendkívül komplex készítmény, nem ismerünk még egy ilyen prEbiotikus készítményt, ami ezt a három hatóanyagot együtt tartalmazná.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Swiss prObiotix MAX® + Swiss prEbiotix ULTRA® termék együtt alkalmazva megfelel a SZIMBIOTIKUM követelményeinek.

A szimbiotikum mindennél hatékonyabban támogatja a bélflóra egyensúlyának fenntartását, ezáltal az immunrendszer és az emésztőrendszer optimális működését!

HOGYAN VÁLASSZUK KI A LEGJOBB MINŐSÉGŰ PROBIOTIKUS KIEGÉSZÍTŐT?

Az optimális probiotikus táplálékkiegészítő legfontosabb tulajdonságai a következők:

  • Élő, fagyasztott/szárított baktériumtörzseket tartalmaz.

A Swiss prObiotix MAX® tizenöt, szaporodni képes baktériumtörzset tartalmaz. Ezt az összetételt és rendszert a Wisconsini Egyetem kutatói fejlesztették ki annak érdekében, hogy a probiotikus baktériumok életképesek maradjanak, és a bélbe jutva képesek legyenek ellátni egészségvédő feladataikat.
A Swiss prObiotix MAX® fagyasztott-szárított por formában, kapszulákban kerül forgalomba. Biztosítja a prebiotikus rostok megfelelő bevitelét.

  • Ahhoz, hogy a probiotikus (jótékony) baktériumok szaporodni tudjanak, és életben maradjanak a bélflórban, prebiotikus rostokra van szükség.

A még jobb hatás érdekében, a Swiss prObiotix MAX® étrend-kiegészítőt, ezért a Swiss prEbiotix ULTRA® prObiotikummal szedjük. Ezt nevezzük szimbiotikumnak, ami magában foglalja a legfontosabb probiotikumokat és prebiotikumokat.

  • A hatóanyagokat megóvó kapszula.

A probiotikus baktériumok rendkívül érzékenyek, a gyomor savas közegében elpusztulnak. Éppen ezért, a minőségi probiotikum táplálékkiegészítőket gyomorsaválló-, késleltetett felszívódású kapszulákban forgalmazzák. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® prebiotikum tabletta csak a bélben oldódik, ellenáll a gyomorsavnak, garantálja, hogy a probiotikus baktériumok sértetlenül eljussanak a bélrendszerbe.

  • Védőcsomagolás.

Csak gondosan csomagolt, a termék minőségét a lejáratig biztosító táplálékkiegészítőt válasszunk. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® csomagolása nedvességálló, megóvja a baktériumokat a külső behatások okozta károsodástól.

  • Mentes az adalékanyagoktól.

Ahhoz, hogy a probiotikumok és a prebiotikumok kifejtség jótékony hatásaikat, nincsen szükség adalékanyagokra. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® éppen ezért, nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószereket és színezéket.

Használati tanácsok:

Naponta két kapszula javasolt a prObiotikum-ból, amelyeket reggel és este, étkezés előtt érdemes bevenni.
Három kapszula ajánlott a prEbiotikum-ból, melyeket reggel, délben és este, étkezés előtt érdemes bevenni.

Használat után ügyeljünk arra, hogy a kupak szorosan rá legyen csavarva az üvegre. Fénytől és nedvességtől óvjuk.

A termék hűtőben is tárolható, ebben az esetben, a kupakját használat előtt ne csavarjuk le addig, amíg fel nem melegedett szobahőmérsékletre, mert lecsapódhat benne a nedvesség.

Ár: 15 590 Ft Egységár: 15 590 Ft /db
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!