• Kedves Pácienseink!

BETA GLUCAN STAR

1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Starlife-002

A béta-glükán erős antioxidáns, segít javítani az immunrendszer állapotán és lerövidíti a felépülés idejét.

Béta-glükánok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének megtartásához. A Lentinus edodes gomba hatékonyan egészíti ki a béta-glükánok hatását a szervezetre. A béta-glükánok vízben oldódó, különböző polimerizációs mértékkel rendelkező természetes poliszacharidok (oldhatóságuk a szerkezeti struktúrájuktól függ, ami összefügg az eredetükkel), feloldható rostokként minősítjük őket. A gabonából eredő béta-glükánok szerkezeti elemei a gabonaszemek sejtmembránjainak, megtalálhatók a gabonaszemek burok rétegében (főként árpa de zab, rizs vagy búzaszemekben is) és az endospermiumban (közpönti mag, amely fehérjékkel és keményítővel telített sejteket tartalmaz). Béta-glükánokat néhány élesztőgomba, penész- és magasabb rendű  gomba (Hiratake és Shitake) is termel.

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 kapszula 2× naponta.

Összetétel
Összetevők 2 kapszulában: Beta-glukán 600 mg, csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), shitake (Lentinus edodes) gombapor 200 mg; rizskorpa. Zselatin kapszula. 
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés
Figyelmeztetés: Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

Ár: 13 020 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!