• Kedves Pácienseink!

Universal Contur Wrap

Ez egy teljes testet érintő mélytengeri iszapfáslizás, amellyel már egy alkalommal is jelentős méretcsökkenés és méregtelenítés érhető el.

Garantált hatású, teljesen természetes Kontúr Fáslizó Eljárás a mélytengeri iszapba zárt ősanyagok erejével, amelyet Londonban a világ legsikeresebb kozmetikai eljárásainak seregszemléjén "Szépségipari Oscar" díjjal tüntették ki. Nem meglepő alkalmanként egy konfekcióméret csökkenés... Összesen akár 15 cm térfogatcsökkenés is várható!

Hogyan hat?

Tengeri iszapoldatba beáztatott fáslikat felhelyezzük a testre, a méreganyagok a fellépő ozmózis hatására kiszívódnak a pórusokon. A lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek tömörödnek és a bőr visszanyeri elasztikusságát. A méregtelenítés következtében, simább és szilárdabb izomalap jön létre a felette fekvő lágy szövet számára.

Hatékonyan kezeli a narancsbőrt és feszesíti a kötőszövetet.

A kezelést hetente egy alkalommal javasolt elvégezni, így nem annyira időigényes.

A kezelés az egész testet méregteleníti, a kerületet csökkenti, javítja a cellulitot és a striákat, valamint a bőrt feszesíti. A kezelések folyamán, a felhalmozódott méreganyagok a megereszkedett kötőszövetekből (cellulit) ozmózis útján kiszívódnak a fáslikba, és az eljárás stimuláló hatására a nyirokrendszer útján távoznak.

A kezelést követően, három napon keresztül folytatódik a toxikus anyagok távozása a szervezetből. A körtérfogat csökkenése úgy történik, hogy a laza kötőszövetek tömörödnek, ezáltal a bőr feszessé válik, és javul a kollagén elasztin termelődése is. Ennél a kezelésnél kevés ellenjavallat van, ezért sok esetben lehet alkalmazni, és általában három kezelés elegendő a látványos változáshoz. Az egyes kezelések között 7-10 napnak kell eltelnie.

 

Jelentkezzen most kezelésre:

+36 20 936 8458 

Vagy kérje ki szakértőink véleményét!

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!