• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

Universal Contur Wrap

UNIVERSAL CONTUR WRAP

 

Ez egy teljes testet érintő mélytengeri iszapfáslizás, amellyel már egy alkalommal is jelentős méretcsökkenés és méregtelenítés érhető el.

Garantált hatású, teljesen természetes Kontúr Fáslizó Eljárás a mélytengeri iszapba zárt ősanyagok erejével, amelyet Londonban a világ legsikeresebb kozmetikai eljárásainak seregszemléjén "Szépségipari Oscar" díjjal tüntették ki.

Nem meglepő alkalmanként egy konfekcióméret csökkenés... Összesen akár 15 cm térfogatcsökkenés is várható!

Hogyan hat?

Tengeri iszapoldatba beáztatott fáslikat felhelyezzük a testre, a méreganyagok a fellépő ozmózis hatására kiszívódnak a pórusokon. A lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek tömörödnek és a bőr visszanyeri elasztikusságát. A méregtelenítés következtében, simább és szilárdabb izomalap jön létre a felette fekvő lágy szövet számára.

Hatékonyan kezeli a narancsbőrt és feszesíti a kötőszövetet.

A kezelést hetente egy alkalommal javasolt elvégezni, így nem annyira időigényes.

A kezelés az egész testet méregteleníti, a kerületet csökkenti, javítja a cellulitot és a striákat, valamint a bőrt feszesíti.

A kezelések folyamán, a felhalmozódott méreganyagok a megereszkedett kötőszövetekből (cellulit) ozmózis útján kiszívódnak a fáslikba, és az eljárás stimuláló hatására a nyirokrendszer útján távoznak.

A kezelést követően, három napon keresztül folytatódik a toxikus anyagok távozása a szervezetből. A körtérfogat csökkenése úgy történik, hogy a laza kötőszövetek tömörödnek, ezáltal a bőr feszessé válik, és javul a kollagén elasztin termelődése is.

Ennél a kezelésnél kevés ellenjavallat van, ezért sok esetben lehet alkalmazni, és általában három kezelés elegendő a látványos változáshoz.

Az egyes kezelések között 7-10 napnak kell eltelnie.

 

Jelentkezzen most kezelésre:

+36 20 936 8458 

Vagy kérje ki szakértőink véleményét!

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!