• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

Rólunk mondták

RÓNAY BARBARA. HORMONTANÁCSADÓ, DIETETIKUS

 

„Évek óta emésztési problémákkal küszködtem, állandóan fel voltam fújódva és ez az állapot egyre elviselhetetlenebb lett a számomra.

Végül is a problémámmal Rónay Barbarához fordultam.

A doktornő megállapította, hogy laktóz érzékeny vagyok és a bélflórám egyensúlya teljesen felborult. Kb. 10 biorezonancia kezelésre, tej és cukormentes étrendre lesz szükségem.

A kezelésektől és az étrendváltozástól nemcsak testi-fizikai állapotom, hanem lelki-szellemi állapotom is jelentősen javult. Egyre jobban éreztem magam, köszönhetően a doktornő és minden munkatársa szakmai hozzáértésének.

Kedvességük, figyelmességük és nem utolsó sorban a kellemes és kényelmes környezet miatt mindig szívesen jöttem hozzájuk kezelésre. Minden problémámra találtak megoldást.

A kezelés eredményes volt, megszűntek az emésztési problémáim, a lelki állapotom is helyre állt.

Már csak kontrollra járok vissza. Minden kedves munkatársnak köszönöm a lelkiismeretes munkáját.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha gond van az egészségével, jöjjön a Naturmed Gyógyközpontban és vegye igénybe a biorezonancia kezelést.

F. Edit„Miért szeretek biorezonanciára járni? Szeretem tudni, hogy milyen állapotban van a testem. Jó, hogy mindig kapok tanácsokat, hogy min kellene változtatni, hogy egészségesebb legyek.

Idén lábfájdalom miatt kerestem fel Barbarát és pár kezelés után megszűntek a tüneteim. Diéta és bizonyos ételek elhagyása is segített. Szeretem, hogy itt nem találgatnak, hanem mindenre tudják a megoldást."

Magdi 

„Tavaly egy nagyon rossz pajzsmirigy eredménnyel kerestem fel Rónay Barbarát, aki megnyugtatott, hogy nincs komolyabb bajom.

Végigcsináltam egy 10 alkalmas biorezonancia kezelést és teljesen megváltoztattam a táplálkozási szokásaimat a doktornő javaslatára.

A pajzsmirigy eredményem már 6 hét múlva teljesen jó értéket mutatott. Nagyon sokat köszönhetek a doktornőnek, aki szakmai hozzáértését maximálisan bizonyította nálam.

Azóta is járok hozzá rendszeresen kontrollra, mert fontos számomra, hogy átfogó képet kapjak az egészségi állapotomról."

Csilla, Dunakeszi 

„Ismerősöm javaslatára kerestem fel a Natur-med-et, miután nőgyógyászati vizsgálaton HPV okozta méhszáj elváltozást diagnosztizáltak.

Hála a biorezonanciának és a Rife-kezeléseknek - és persze nem utolsó sorban Barbara szakértelmének, biztatásának, megnyugtató hozzáállásának - sikerült a HPV-t inaktiválni.

A probléma megszüntetése ellenére biorezonancia kezelésekre időnként még járok, mert a testi-fizikai állapot felmérése mellett a lelki-szellemi állapot felmérésére is kiválóan alkalmas. Ajánlom mindenkinek!”

Niki, 34 

„Amikor az orvosok azt mondják a betegnek, hogy nincs segitség, könnyen reményvesztetté válsz.

Én ezt a reményt visszakaptam tőled Barbara, mellé odafigyelést, türelmet és segítséget a testi-lelki tünetek leküzdéséhez. Köszönöm ezt Neked és minden munkatársadnak!" 

T. Zsuzsa 

"Nagyon nehéz élethelyzetben, súlyos műtét után ajánlotta a fogaimat kezelő kiváló orvos, hogy menjek el Barbarához, jobban fogom érezni magam. 

A dologról nem tudtam semmit, csak azt, hogy energianyalábokból vagyunk, rezgünk, de nem mindegy milyen szinten. Izgatottan, de elmentem. A kezdeti nyugtalanság az első 10 perc után elmúlt.

Gyönyörű elegáns környezetben, a legnagyobb kényelemben elhelyezkedve kezdődött az állapotfelmérés, amiből én nem vettem észre semmit, csak azt, hogy egyre nyugodtabb vagyok. 

A felmérés eredménye elég siralmas volt, annak ellenére, hogy én igyekeztem megfelelően táplálkozni, vitaminokat szedtem, .... Barbara 5 kezelést ajánlott, és én minden kezelés után jobban és jobban éreztem magam. 

Szerettem oda járni, Barbara és Ági nagyon kedves, segítőkész volt hozzám. 

Az 5 kezelés és tisztítás megtörtént, de visszajárnék, szükségét érzem, remélem még egy kicsit javíthatunk a helyzetemen és csökkenthetjük a makacsul ragaszkodó kilóimat! Köszönöm eddigi munkájukat, remélem kapcsolatunk továbbra is eredményes lesz." 

Gy. Anna (63 éves)"Hatvanhárom éves vagyok. Tíz év óta járok évente mammográfiai szűrővizsgálatra. Nyolc éve felfedeztek egy pici meszes foltot a mellemben, amit azután rendszeresen, minden alkalommal ellenőriztek, és rendben találtak.

Három évvel ezelőtt egy máshol (új lakóhelyem szerinti körzetben) végzett szűrővizsgálaton biopsziát javasoltak és el is végezték. A diagnózis: rosszindulatú daganat, azonnali műtét javasolva.

A leletet megmutattam még két másik orvosnak is, de ugyanaz volt a vélemény. Teljesen kétségbe esve- de egy nagyon okos tanácsra hallgatva- fordultam végül Barbarához.

Ő az alapos és minden testrészre kiterjedő vizsgálata alapján megállapította, hogy nincsenek a szervezetemben rákos sejtek. De nem elégedett meg ennyivel, javasolta, hogy nézessem meg magamat egy másik mammográfián, amit egy más fajta készülékkel végeznek. 

A módszer neve: MEIK készülékkel végzett elektro-impedancia. Természetesen elfogadtam a javaslatát. A vizsgálatot végző doktornő a leletem láttán teljesen elképedt, mivel az csupa feltételes módú véleményt tartalmazott. A vizsgálat után azonnal kiértékelte az eredményt.

A diagnózisa megegyezett Barbaráéval: nincs rákos sejt a mellemben.

Azóta rendszeresen járok ellenőrzésre Barbarához (és évente a MEIK mammográfiára). Mióta visszaadta az életkedvemet és a hitemet, csak benne bízom. Ismét jól érzem magam a bőrömben és szépnek látom újra az életet. Köszönöm Barnara!"

Esszi 63 (Budapest)"Kisfiam rossz közérzettel ébredt, ételt nem fogadott el, levert és bágyadt volt, hasát fájlalta. Barbarához fordultunk és a biorezonancia vizsgálat során kiderült, hogy ételmérgezése van. Az egyszeri kezelés hatásra panaszai megszűntek, aktív és jókedvű lett újra."

Krisztina (40 éves, jogász)"Reflux és hasmenés problémával kerestem fel a Doktornőt. A biorezonancia vizsgálat azonnal kimutatta, hogy szervezetemben a gluténérzékenység váltja ki a fent említett panaszokat.

Az ajánlott diéta egy-két nap elteltével már látványos eredményre vezetett. A korommal járó egyéb nehézséggel kapcsolatban is segítséget nyújtott a doktornő által ajánlatott terápia."

Piroska (74 éves)"Egy hónapja kezdtem járni Rónay doktornőhőz a túlsúlyom miatt. Eddig nagyon sok mindent kiprobáltam (eredménytelenül, jojo effektus) annak érdekében, hogy legyőzzém a kövérségemet.

Igen kövér voltam, már túlléptem a 90 kilót is, 156 cm magasságom mellett.

A doktornő megvizsgált, felírta a teendőimet. Lám, 4 hét múlva, megtartva mindent, amit a doktornő javasolt, 6 kilóval vagyok könnyebb.

Emellett sosem vagyok éhes és tele vagyok energiával (bármilyen kúra alatt mindig éhes voltam). Kimondhatlanul boldog vagyok!

Csak ajánlani tudom annak, aki kövér, túlsúlyos és fogyni akar, minél előbb kerüljön a Rónay doktornő keze alá."

Emilia (70 éves)


Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rónay Barbara

Dietetikus, sport dietetikus, táplálkozástudományi szakember
Funkcionális táplálkozási és hormon tanácsadó
Naturmed egészségközpont szakmai vezetője