• Kedves Pácienseink!

  Kedves Pácienseink!

  Aktuális járványügyi szabályokat betartva rendelőinkben Covid nyilatkozatot kitöltve és hőmérséklet ellenőrzés után maszkban fogadjuk pácienseinket!

Rádiofrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás zsírbontás tulajdonképp zsírleszívás tű nélkül, mely során a zsírsejtek elfolyósodnak és noninvazív módon (műtét nélkül) távoznak a zsírpárnák.

A kezelés során a bőrt 40-42 °C-ra felmelegítjük, így beindul a zsírbontás, a zsírsejtek sejtmembránján keresztül a hőenergia a zsírsejtek széteséséhez vezet. A lebontott zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetből, ezért a kezeléshez elengedhetetlen a kellő mennyiségű folyadékbevitel és kiegészítő nyirokdrenázs alkalmazása, mely a rádiofrekvencia után beletartozik a kezelésbe.

Alkalmanként több cm-t, akár 2-3 cm-t is fogyhatunk egy testrészből. Zsírleszívás-szintű eredmény, amely fájdalommentes és a bőr feszessé válik!

A cellulit (narancsbőr) kialakulása helytelen táplálkozás, a kevés mozgás, a stressz, valamint a túlzásba vitt cukor, a nem megfelelő zsírfogyasztás jele. A ki nem ürült salakanyagokat, a kötőszövet nagy mennyiségben képes tárolni, és eközben maga is nagy kárt szenved. A sejtek között megrekedt salakanyagok (só, víz, zsír) a bőr alatti kötőszövet elváltozását, megkeményedését okozzák, így a bőr olyan lesz, mint a narancs héja.

Gépünk hatékony zsírbontást végez, így a zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények: a méretcsökkenés, alakformálás már néhány kezelés után jól láthatóak!

A rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés hatásai:

 • segíti a nyirok és vérkeringést, javítja az anyagcserét, ezáltal segíti a fogyást,
 • javítja a test védekező mechanizmusát,
 • karcsúvá teszi a testet, hatékonyan formálja az alakot
 • tisztítja a bőrt, alternatív kozmetikai módszerként is alkalmazható,
 • erősíti a test és arc szöveteit, lassítja az öregedési folyamatokat bőrfeszesítő hatás,
 • csökkenti a narancsbőrt, hatékony a nyúlási csíkok kezelésében
 • csökkenti a ráncokat, rugalmassá teszi a bőrt,
 • csökkenti a gyulladásokat, eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból
 • zsírbontás, alakformálás, cellulit kezelés

A rádiófrekvenciás zsírbontás és az intenzív LED fénytechnológia kombinálásával a zsírbontás eredményessége nagymértékben fokozódik. A megfelelő frekvenciájú és teljesítményű rádiófrekvenciás áram sikeresen alkalmazható a testben lévő zsírbontására, anyagcsere folyamatainak felgyorsítására. A berendezés hexapoláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, mely a speciális computer-vezérlésnek köszönhetően a rádiófrekvencia energia összpontosítása, hatékonysága és eloszlása valamint a bőrszerkezet mélységébe való behatolás, ennél a rádiófrekvenciás zsírbontó gépnél a legideálisabb.

Jelentkezzen most kezelésre:

+36 20 936 8458 

Vagy kérje ki szakértőink véleményét!

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!