• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

Állapot felmérés

A hozzánk forduló páciensek részletes non invazív diagnosztikán vesznek részt a panaszaiknak megfelelően.


Ezek a következők lehetnek:

 

 1.Bioinpedanciás testösszetétel mérés:

Megelőzi a  dietetikai terápiát.Kéthetente megismételjük és monitorozzuk a változást.

Tartalmazza:Testsúly mérés, Zsigeri zsír % mérés, Body Mass Index mérés, Zsír % mérés alapanyagcsere meghatározás.

2.Biorezonanciás  állapot elemzésSCIOQuantum

Biofeedbackrendszer, amely képes az emberi testet úgy feltérképezni, hogy elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével hasonlóan, mint pl. egy EKG , néhány percen belül egy igen részletes képet ad szervezetünkről.(bövebben )

Legszélesebb körü felmérési módszer ami magába foglalja: kórokozókat, hormonrendszert, gastrológiai adatokat, bélflóra státust, aura elemzést, idegrendszerállapotát, stressz faktorokat, vitamin, ásványi anyag hiányokat, táplálékintoleranciákat, allergiákat stb.

  • Magnet Space hormon státus elemzés:
    Az eszköz  segítségével laborérték szerűen láthatjuk az eltéréseket sejt szinten. Segítségével láthatóak az elindult tendenciák ami megegyezik a teljes vérből vett vizsgálati eredményekkel viszont mind ezt tű szúrás nélkül tudjuk értékelni. Amit általában monitorozunk :vércukor,inzulin szint, pajzsmirigy hormonok, mellékpajzsmirigy, Fsh, Lh, Ösztrogén, Prolaktin, Kortizolok. Petefészek, méh és mell elváltozások. Férfiaknál:Prosztata,Tesztoszteron,kortikoszteroidok stb..

  • Funkcionális laborelemzés: 
    Lényege,hogy az alap laborvizsgálatokon túlmenőleg kérünk a közegészségügyben nem álatános laborparamétereket is.Ezeket összefüggéseiben értékelve elöbb felismerhetőek az egészségügyi kockázatok és idejében kezelve az okokat megelőzhetőek a komolyabb károsodások. Vannak olyan esetek amikor a labor még határértéken belül mozog,a páciensnek mégis tünetei vannak. Ilyen esetekben,a meglévő laborok elemzése is lehetséges ,még ha nincs is ­* al jelölt érték,mivel a funkcionális elemzés lényege,hogy a „negativ”-nak látszó laborban is meglátjuk a tendenciát.

  • Mikro- kamerás hajanalízis:
    Mikroszkóppal több ezerszeres nagyítás segítségével vizsgáljuk a fejbőrt és a hajhagymák állapotát és a hajszerkezetét.A vizsgálat nagyon informatív hiszen a ezek a szöveteink tárolják az információt,ásványi anyag raktárainkról.méreganyagszintünkről,hormon rendszerünkről.Nagyon sok páciensünknek probléma a hajhullás. Magas  fitoesszenciális hajgyógyászati anyagokat állítunk össze a helyi kezelésre.
  • Food detektív ételintolerancia elemzés :50 féle élelmiszerre végzett ételintolerancia vizsgálat amely egy csepp vérből történik.

Kérdése van? További információt szeretne?


Elérhetőségeink bármelyikén vagy a lenti űrlap elküldésével is kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

RÓNAY BARBARA. HORMONTANÁCSADÓ, DIETETIKUS