• Kedves Pácienseink!

Gyógyászat

A gyógyításról Rónay Barbara szavaival

Egészségügyi tanulmányaimat a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában kezdtem, így módomban állt 14 éves koromtól szakmai gyakorlaton is részt venni és a betegségek fizikai megjelenését tanulmányozni (Szent Margit kórház, Budai Területi Gyerekkórház). Ezt követően kozmetikai képesítést szereztem és a test szépészeti oldalával kezdtem foglalkozni.

Hamar rájöttem, hogy nincs szépség belső harmónia és egészség nélkül, így folytattam tanulmányaimat már munka és két gyermek mellett a Semmelweis Egyetemen. Szakmai gyakorlataimat az I. számú Belgyógyászati Klinikán végeztem.

Egyre inkább kikristályosodott bennem, hogy a nyugati orvoslás gyógyszerekkel történő tüneti kezelése zsákutca.

Pályafutásomra nagy hatással volt Édesanyám, aki orvosként egész életét a gyógyításnak szentelte. Az Ő súlyos betegsége indított el a holisztikus szemlélet és a természetgyógyászat irányába.

2006-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetem dietetikus karán. 2007-óta foglalkozom a biorezonancia gyógymódjával, melyre a képesítést a Quantum Alliance nemzetközi képzésén szereztem. 2010-ben kaptam tiszteletbeli doktori címet az alternatív táplálkozás területén elért eredményeimért.

Munkámat első pillanattól kezdve saját cégem keretein belül végzem munkatársaim segítségével, most már 3 gyerekes anyukaként balanszírozva a munka és a család között.

Véleményem szerint a folyamatos tanulás elengedhetetlen a sikerekhez, a befelé figyelés és a hála, hogy rátaláljunk az útra, amit fentről nekünk szántak. Ez nekem a gyógyítás!

Gyógyítás területén a következő szolgáltatásokkal várjuk:

-       Biorezonancia

-       Rife-kezelés

-       Lélekterápia

-       Dohányzás leszoktatás

-       Táplálkozás beállítása

-       Ételallergia vizsgálat

-       Hajgyógyászat

-       Földsugárzás mérése

Kérdés, további információ miatt állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén vagy a lenti űrlap elküldésével is kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!