Diéta Kontroll

Egészségi állapotunkra jelentős befolyással van táplálkozásunk. Vannak általános szabályok, melyeket érdemes betartani, de mivel minden szervezet más és más, ezért óvva intek mindenkit, hogy szélsőséges étrendeket önálló döntésből - szakember segítsége nélkül - kövessen.

Az általam alkalmazott módszer során, először részletes táplálkozási naplót kérek be a pácienstől, mely itt letölthető le: taplalkozasi-naplo.pdf (A napló megtekintéséhez és nyomtatásához Adobe Acrobat Reader szoftverre van szükség. A program ingyenes és letölthető erre a linkre kattintva.)

Ezt értékelve átbeszéljük az esetleges hibákat, figyelembe véve közben a fizikai terhelést, sporttevékenységet, és az anyagcsere tényezőket. Ezután ajánlott és tiltott élelmiszerek összeállításával segítem kialakítani a helyes étrendet. Lehetőség van akár fix étrend beállítására is, amennyiben az imént említett ételek listája nem elegendő.

Egyéni táplálkozás beállítás fontos pillére a biorezonancia vizsgálat, ami alapján megállapíthatóak a páciens számára nehezen emészthető élelmiszerek, emésztőenzim hiányok, táplálék intoleranciák. Látható továbbá az esetleges rossz felszívódás miatt kialakult aminosav-, vitamin- és ásványi anyag hiány. Ezeket szükség szerint biorezonanciával kezelni is tudjuk, a megfelelő étrend beállítása mellett.

Amennyiben felszívódási nehézséggel találkozom, elengedhetetlen a gyógyuláshoz a béltisztítás, májtisztítás, melyre szintén egyéni javaslatot kap a páciens.

Közérzetünk, vitalitásunk jelentősen javul, krónikus betegségeink akár meg is szűnhetnek (pl.: allergia, ízületi gyulladások, hajhullás, bőrgyulladás, stb.), nem beszélve a súlyproblémákról. Az egészség érezhető lesz!

Fogyasztó programjainkhoz is elengedhetetlen a táplálkozás helyes beállítása az ideális testsúly elérése céljából!

Minden szervezet más, nem lehet általánosítani, de egyben egyformák vagyunk: testünk a befektetett energiát meghálálja!

Jelentkezzen most kezelésre:

+36 20 936 8458 

Vagy kérje ki szakértőink véleményét!

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!