• Kedves Pácienseink!

BodyShape

Futópad pad kapszula:

A Bodyshape futópadkapszula egy olyan legújabb generációs alakformáló eszköz, amely a testmozgás jótékony hatásait innovatív technológiákkal kiegészítve teszi hatékonyabbá a súlycsökkentést. Az izommunka mellett vákuum és különböző fényterápiák fokozzák a nyirokkeringés működését, feszesítik a bőrt, így az eljárás egyedülállóan komplex fogyasztást és cellulitkezelést tesz lehetővé. 

A test egy 30 perces BodyShape edzés során akár 1000 kcal energiát éget el !

Beépített technológiák:

Infrafény terápia

Javítja a sejtek anyagcseréjét, gyorsítja a salakanyagok lebontását és kiürülését, aktiválja az immunrendszert. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, stimulálva a vérkeringést, ezzel növekszik a kalóriafelhasználás.

Infrafény terápia

A futópadon végzett izommunka közben a test zsírszöveteit deréktól lefelé célzott vákuumhatás aktiválja.

Az eredmény lenyűgöző. A bőr látható megfiatalodása, jelentős zsírcsökkenés és fokozott anyagcsere a hason, fenéken és a felső combokon!!!

Egy átlagos futásnál a tréningezők 98%-a a zsírégető fázis maximumát az edzés 30. percénél éri el, míg a BodyShape-pel szervezetünk már a 3. perctől intenzíven zsírt éget!

Kollagén lámpa

Hatására a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.

Aromaterápia

Ózonterápia

Fertőtlenítő és oxidáló hatása van, kis mennyiségben bőrre vagy véráramba kerülve jótékony hatású.

Színterápia

Kiváló kiegészítő gyógymód az immunrendszer aktiválásában, az egészségmegőrzésben.

Levegő ionizáció

A levegőben lévő pozitív ionok (füst, mérges gázok, elektromos készülékek által kibocsátott elektroszmog stb.) károsak, a negatív ionok pedig (fák, növények, eső stb.) gyógyítanak.

A BodyShape futókapszula negatívion kibocsátása: 9 000 000 ion/cm3.

MultiVision

A készülék Multivision funkciója interaktív edzésélményt tesz lehetővé. Los Angeles utcáin, Velencében, vad sivatagban vagy erdei ösvényen, de futhatunk akár Costa Rica-n vagy Chicago utcáin. Az érintőképernyős LCD monitoron folyamatosan nyomon követhetőek az azonnali méréseredmények: távolság, időtartam, sebesség, felhasznált kalória, stb.

Mire lesz szükségem?

Sportcipő,sportmelltartó (hölgyeknek) és váltás fehérnemű.

Törölközőket, fólianadrágot, ásványvizet, cellulit elleni feszesítőkrémeket, tisztálkodáshoz szükséges eszközöket és hajszárítót biztosítunk Mindenkinek!

 

Bejelentkezés:

+36-70-388-87-47