• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

Biorezonancia. A biorezonancia diagnosztika

BIOREZONANCIA


A kezelés hatékonysága nagyban függ attól, hogy mennyire hozzáértően és részletesen végezzük a diagnózist. 

Ma már rengeteg módszer létezik a test vizsgálatára, de csak néhány adhat teljes képet a beteg egészségi állapotáról. 

Az egyik leghatékonyabb technika a biorezonancia diagnosztika.

A biorezonancia diagnosztika egy komplex többlépcsős vizsgálat

A diagnosztikai vizsgálat alapelve az emberi test által létrehozott mezők spektrális elemzésén alapul. Az a tény, hogy minden élő sejt létrehozza saját elektromágneses terét, amely bizonyos frekvencián oszcillál. Ezeket a rezgéseket rögzítik és olvassák el az érzékelők az eljárás során. 

Azután sokszorosan felerősítve belépnek egy számítógépbe, ahol egy speciális programmal elemzzük őket, és összehasonlítjuk a referenciamutatókkal a különböző szervek és rendszerek munkájának megsértésének megállapításához.

Ennek eredményeként a diagnosztikai munkamenet végén teljes információt kaphat egy adott személy testének állapotáról anélkül, hogy teszteket végezne, és mindenféle laboratóriumi, instrumentális és funkcionális vizsgálatot elvégezne.


Mit lehet ellenőrizni a BRD-vel?


A biorezonancia diagnosztika egy komplex többlépcsős vizsgálat, amelyet az egészségügyi problémák forrásának meghatározása és a kóros folyamatok kialakulásának okainak azonosítása érdekében végeznek.

Az eljárás során:

 1. A test összes rendszerét (szív- és érrendszeri, bronchopulmonáris, idegi, endokrin, mozgásszervi, genitourinary, emésztőrendszeri) ellenőrzik a szövetek, a sejtek és a molekulák szerkezetének szintjén. Ez a megközelítés lehetővé teszi a különböző kóros állapotok korai diagnosztizálását és a meglévő problémák azonosítását még a stabil tünetek megjelenése és a szövetekben bekövetkező szerves változások kialakulása előtt.
 2. Átfogó allergiadiagnosztikát végeznek az allergia típusának meghatározására. A felmérés lehetővé teszi az egészségre veszélyes E-kiegészítők testében történő felhalmozódás mértékének értékelését is.
 3. Kiderül mindenféle baktérium és gomba, valamint más patogén flóra jelenléte a szövetekben és szervekben, meghatározzák lokalizációjuk helyét és a fertőzés mértékét.
 4. A test alkalmazkodóképességét felmérik a bioenergetikai állapot és a rendelkezésre álló rejtett tartalékok elemzésével.
 5. Értékelik a fizikai aktivitás megfelelőségét az aktív sportolás során (releváns mind a profi sportolók, mind a fitnesz szerelmesei számára).

FONTOS! A biorezonancia-kutatások eredményeinek megbízhatósága nagyban függ a szakember szakmaiságától.


Kinek van szüksége a biorezonancia diagnosztikára?

 

A biorezonancia diagnosztika manapság az egyik legkeresettebb orvosi szolgáltatás. És ez nem meglepő, mert releváns:


 • amikor már vannak egészségügyi problémák (krónikus, örökletes és egyéb betegségek);
 • megelőző intézkedésként, amely lehetővé teszi a tünetmentes betegségek korai stádiumban történő azonosítását vagy azok kialakulásának megakadályozását;
 • a test állapotának megfigyelésének eszközeként az aktív sportedzések során vagy a súlyos sérülések, a hosszú távú kezelés és a műtéti beavatkozások utáni rehabilitációs időszakban.

Mindenesetre a vizsgálat eredményei alapján a szakember ajánlásokat fog adni a test javítására és az egyéni kezelési és táplálkozási program kidolgozására, valamint a gyógyszerek, homeopátiás gyógyszerek, étrend-kiegészítők vagy a keleti orvoslás készítményeinek kiválasztására.


A biorezonancia diagnosztika előnyei

A napjainkban létező egyéb diagnosztikai technikákkal ellentétben a biorezonancia vizsgálatnak nincs ellenjavallata.


Abszolút biztonság

Az eljárás során a személy nem érez fájdalmat vagy kényelmetlenséget. A folyamat nem károsítja a bőrt, és nem hatol be a szövetekbe, ami miatt ez a típusú diagnózis ideális alacsony fájdalomküszöbű emberek számára, akik nem tolerálják a műszeres diagnosztikával végzett rutinszerű orvosi vizsgálatokat, valamint a gyermekek számára.


Kényelem

A BRD nem igényel előzetes előkészítést. Ez azt jelenti, hogy nem kell többlépcsős testtisztítást végeznie, ellenben több napig diétát kell követnie, feladni a szokásos életmódját.


Informativitás és pontosság

A mágneses mezők elemzésén alapuló vizsgálat teljes képet ad az egészségi állapotról, és felhasználható egyéni kezelési és gyógyulási programok kidolgozására. 

Informatív értéke sokszorosa az olyan népszerű módszerek informatív értékének, mint a röntgen, ultrahangvizsgálat, számítógépes tomográfia vagy mágneses rezonancia képalkotás.


Gyorsaság

A testellenőrzés eredményeire nem kell egy hetet várni - gyors és részletes véleményt kap.


A mellékhatások teljes hiánya

A mágneses mezők elemzésén alapuló diagnosztikai eljárásnak nincs mellékhatása, mivel a vizsgálat során:

 • egy személy sincs kitéve káros sugárzásnak;
 • kontrasztanyagot nem injektálnak a szövetekbe és szervekbe
 • a bőr nem sérül és a lágy szövetek sem sérülnek meg.

Szakmai megközelítés a biorezonancia diagnosztikában

A Natur-med biorezonancia diagnosztikát tapasztalt szakember végzi a legújabb eszközök segítségével, amely lehetővé teszi a legpontosabb eredmény elérését és a test munkájának még kisebb eltéréseinek azonosítását is.


Hogyan zajlik?

A diagnosztikai munkamenet során a szakember részletesen átvizsgálja, és megtudja a betegség okát. Miután megkapta az eredményeket, részletes ajánlásokat fog adni a gyógyuláshoz és a kezeléshez.

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Rónay Barbara. Dietetikus és hormontanácsadó