• Kedves Pácienseink!

    Kedves Pácienseink!

    Aktuális járványügyi szabályokat betartva rendelőinkben Covid nyilatkozatot kitöltve és hőmérséklet ellenőrzés után maszkban fogadjuk pácienseinket!

Bemutatkozás


Rónay Barbara

Szakmai vezető

dietetikus,sport dietetikus
Funkcionális táplálkozási refferens 

Hormon tanácsadó

 

Egészségügyi tanulmányaimat a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában kezdtem, így módomban állt 14 éves koromtól szakmai gyakorlaton is részt venni és a betegségek fizikai megjelenését tanulmányozni (Szent Margit kórház, Budai Területi Gyerekkórház). Ezt követően kozmetikai képesítést szereztem és a test szépészeti oldalával kezdtem foglalkozni.

Hamar rájöttem, hogy nincs szépség belső harmónia és egészség nélkül, így folytattam tanulmányaimat már munka és két gyermek mellett a Semmelweis Egyetemen. Szakmai gyakorlataimat az I. számú Belgyógyászati Klinikán végeztem.

Egyre inkább kikristályosodott bennem, hogy a nyugati orvoslás gyógyszerekkel történő tüneti kezelése zsákutca a krónikus betegségek esetén.

Pályafutásomra nagy hatással volt Édesanyám, aki orvosként egész életét a gyógyításnak szentelte. Az Ő súlyos betegsége indított el a holisztikus szemlélet és a természetgyógyászat irányába. Az,hogy ma itt tartok főleg neki köszönhetem!

2006-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetem dietetikus  karán. 

Funkcionális medicinával 2014 óta foglalkozom,Funkcionális Táplálkozási Refferens képesítést szereztem.

Egyre több endokrinológiai próblémába futottam bele a munkám során,hiszen a hormon rendszer optimális működése nélkül nincs egyensúly a szervezetben.

2016 ban hormon tanácsadóként végeztem .

A hozzám fordulók többségében Gastroenterologiai ,endokrinológia problémákkal keresnek meg. inzulin rezisztenciás,pajzsmirigy problémás,súlyproblémákkal küzdő ,táplálékintoleranciás,irritábilis bélszindrómás  pácienssel foglalkozom.

Mivel a sport mindennapi életem része egyre több a  sportoló is fordult hozzám ,mind az élsport és a hobbisport terén.

 Pécsi Tudományi Egyetem posztgraduális képzésén végeztem  sport dietetikusként,Magyarországon az első csapatban!

Jelenleg a Pécsi Tudományi Egyetem Táplálkozás tudományi MSC képzésén veszek részt.

Munkámat első pillanattól kezdve saját cégem keretein belül végzem munkatársaim segítségével, most már 3 gyerekes anyukaként balanszírozva a hivatás és a családom között.

Véleményem szerint a folyamatos tanulás elengedhetetlen a sikerekhez, a befelé figyelés és a hála, hogy rátaláljunk az útra, amit fentről nekünk szántak.

Szerencsés vagyok mert a hobbim a hivatásom  :  A GYÓGYÍTÁS!! 

Amennyiben szeretne konzultációra jönni hozzám:

Telefon: +36 20 936 8458

Nem tudja pontosan, kitől kérjen segítséget? Írjon nekünk, és együtt megoldjuk a problémát:

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!