• Rónay Barbara. Hormontanácsadó, dietetikus

Aromaterápiás kezelés

Az aromaterápiás testtekercselés egy természetes és rendkívül hatékony módszer a cellulit (narancsbőr) kezelésére.

Arra is kiváló, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából (onnan ahonnan szeretnénk) és hatékonyan feszesíti a kötőszövetet.

Ezzel a kezeléssel méretcsökkentés és zsírbontást gyorsíthatunk a hideg-meleg hatás által.

A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető. A kezelés során négyszeres hatékonysággal égnek el az elraktározott tápanyagok és távoznak a méreganyagok a szervezetünkből.

Már egyetlen kezelés látható, centiméterekben mérhető eredményt hoz. Remek kiegészítője bármely fogyókúrának, salaktalanító, és méregtelenítő kúrának.

A salakanyagok távozása a nyirokrendszeren keresztül történik, az aromaterápia és a fáslizástól keletkező nyomás hatására.


Hogyan hat a kezelés?

Az aromaterápiás testtekercselés a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel.

A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt mindig fenntartja. A fellépő belső hűvösségnek az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat (pl. zsírokat) annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fent tudja tartani.

Az aromaterápiás hatóanyagok egyúttal a bőr megszépítéséről és feszesítéséről is gondoskodnak.

Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás testtekercselés egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún. szauna hatás. A leadott centiméterek így nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.


Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás testtekercselés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémája van. Alkalmas továbbá cellulit (narancsbőr) leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó, bőr feszessé tételére.

 

Jelentkezzen most kezelésre:

+36 20 936 8458 

Vagy kérje ki szakértőink véleményét!

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

RÓNAY BARBARA.
Hormontanácsadó, dietetikus.
Fogyás, dietetikus, hormonproblémák, táplálékintolerancia, fogyás, Hajhullás, inzulinrezisztencia, Pajzsmirigy problémák.
Natur-Med