• Kedves Pácienseink!

    Kedves Pácienseink!

    Aktuális járványügyi szabályokat betartva rendelőinkben Covid nyilatkozatot kitöltve és hőmérséklet ellenőrzés után maszkban fogadjuk pácienseinket!

Fájdalom mentes MAMOGRÁFIA vizsgálat szeptember 14-én AKCIÓS!

2015.08.28.

Fájdalom mentes MAMOGRÁFIA vizsgálat szeptember 14-én AKCIÓS!

A Natur- Med által kínált komputeres kezelés BIZTONSÁGOS, sugárterhelés nélküli!
Szeptember 14-én EGÉSZ NAP fél áron lehet igénybe venni a mamográfia vizsgálatot, mely kezdeményezéssel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy több nő vehesse igénybe a vizsgálatot.

Nem kellemes téma, mégis időről időre érdemes megbizonyosodni arról, hogy minden rendben van-e. Nyugodtabban aludhatunk a vizsgálat után.
Minden 40(!) év feletti nőnek évente ajánlott ismételni a szűrést, de kortól függetlenül ennyit igazán mindenki megtehet a saját egészségéért.

Hogy a mi gyógyító központunk minél több nőnek tudjon segíteni, szeptember 14-én EGÉSZ NAP fél áron, az az csak 12.000 Ft ellenében lehet igénybe venni a mamográfia vizsgálatot. Amennyiben igény lesz rá, egy későbbi napot is ki fogunk jelölni.

A Natur- Med által kínált komputeres kezelés BIZTONSÁGOS, sugárterhelés nélküli! Az emlők állapotáról milliméteres pontossággal ad képet nekünk és implatátummal rendelkező hölgyek számára is ajánlott.

A kezelés teljesen fájdalom mentes, és szakértőink részletes dignózist állítanak fel, és ami szerintünk nagyon fontos: el is magyarázzák az eredmények jelentését, az esetleges teendőket megelőzés céljából is.


Jelentkezzen most kezelésre:

+36 20 936 8458 

Vagy kérje ki szakértőink véleményét!

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza