• Kedves Pácienseink!

    Kedves Pácienseink!

    Aktuális járványügyi szabályokat betartva rendelőinkben Covid nyilatkozatot kitöltve és hőmérséklet ellenőrzés után maszkban fogadjuk pácienseinket!

Babát szeretnél? Próbáld ki a Biorezonancia harmonizálást!

2016.07.11.

Babát szeretnél? Próbáld ki a Biorezonancia harmonizálást!

A Natur-Med gyógyközpontban több éve sikeresen alkalmazzuk a termékenység növelése céljából a Biorezonancia-módszerét. A Módszer segítségével gyors eredményt érhetünk el várandóság elősegítése érdekében.

A Biorezonancia várandóság előtt felkészíti a szervezetet a magzat fogadására. Hormonális egyensúlytalanság esetén energetikai kiegyensúlyozást végzünk.

Minden Hormonnak sajátos frekvenciatartománya van, amik stressz hatására áthangolódnak, működési zavart okozva a hormonegyensúlyban.

Méregtelenítő programjaink segítségégével tehermentesítjük a szervezetet a mérgektől, kórokozóktól, ezzel felszabadítva az immunrendszert.

Fontosnak tartjuk a lelki egyensúly visszaállítását, stresszkezelésekel, A Biorezonancia különböző lehetőségeket ajánl fel ahhoz, hogy feltárjuk, és oldjuk az érzelmi stresszorokat, blokkokat.

Étel-intolerancia vizsgálattal keressük azokat az élelmiszereket, melyek csökkenthetik a fogamzás esélyét.

• Dietetikai tanácsadás keretében személyre szabott étrendi javaslatot adunk.

Az étrend nagymértékben befolyásolja a termékenységet, az anorexiában vagy elhízásban szenvedő nők fogantatási esélye jelentősen csökken. A Glutén mentes diéta növeli az esélyeinket.

Töltse ki űrlapunkat és jelentkezzen kezeléseinkre!

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza