• Kedves Pácienseink!

    Kedves Pácienseink!

    Aktuális járványügyi szabályokat betartva rendelőinkben Covid nyilatkozatot kitöltve és hőmérséklet ellenőrzés után maszkban fogadjuk pácienseinket!

A szervezet megtisztítása a váladékoktól...

2014.11.07.

A szervezet megtisztítása a váladékoktól...

Hogyan kezdjek neki, mit érdemes tudnom?

Készítsünk citromos tormát: 15 dkg reszelt tormához adjuk hozzá 2-3 citrom levét. Ez a készítmény feláztatja a váladékot a képződése helyén anélkül, hogy a nyálkahártyák működését hátrányosan befolyásolná.

A kezelés módja: fél kiskanálnyi reggeli előtt (éhgyomorra) és vacsora előtt. Az elkészített citromos tormát csavaros fedővel zárható üvegben, hűtőszekrényben tároljuk.

A készítmény nem ingerli a veséket, az epehólyagot, az emésztőrendszer nyálkahártyáit, és különösen alkalmas a tüdő, az orrgarat valamint az arcüreg-váladékok feloldására.

Ezen kívül a reszelt torma-citromlé vízhajtó hatású és eredményesen alkalmazható az ödémák, vízkór esetében.

Fontos tudni, hogy mint mindennek a nyákosodásnak, vizesedésnek is megvannak az okai, amelyet célszerű kivizsgáltatni. A Natur-Med gyógyközpontban Biorezonancia-módszerrel végzünk állapotfelmérést,  amely képes az emberi testet úgy feltérképezni, hogy néhány percen belül egy igen részletes képet ad szervezetünkről. Mintha egy teljes körű kivizsgáláson vennénk részt, persze minden ezzel járó kellemetlenség nélkül.

Tájékozódhatunk fizikai állapotunkról, vitalitásunkról, immunrendszerünk működéséről, oxigénszintünkről, rejtett kórokozóinkról, vitamin-ásványi anyag szintünkről, kialakulóban lévő betegségeinkről, lelki állapotunkról. Láthatjuk az auránkat, csakráinkat, szerveink működését, hormonháztartásunkat. A biorezonancia mérésnél megtudhatjuk mik a számunkra ajánlott és nem ajánlott élelmiszerek. Egy helyen, rövid idő alatt, fájdalommentesen tudhatunk meg szervezetünkről, illetve saját magunkról nagyon fontos információkat.

A „minden mindennel összefügg” elv alapján csakis a méregtelenítés teljes komplex rendszere biztosítja, hogy tökéletesen fog működni minden sejtünk valamennyi szervünk, szervrendszerünk. Kizárólag saját elhatározásunkon múlik szervezetünk megújítása, vagyis újjászületésünk.

Hogyan tudok bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

Biorezonancia vizsgálat és kezelések előtt minden esetben időpontkérés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 20 936 8458

Online bejelentkezéshez töltsd ki honlapunkon lévő kapcsolatfelvételi felületünket és ügyfélszolgálatunk egyeztetés céljából, visszahív a megadott elérhetőségeden.

vissza