• Gyógyító központunk

  Gyógyító központunk

  Budapesten a MOM Parknál várunk minden gyógyulni vágyót!

  Gyógymódok
 • Immunrendszer védelme

  Immunrendszer védelme

  Turbózzuk fel gyermekünk immunrendszerét!

  Érdekel
 • Ajándékutalvány

  Ajándékutalvány

  Lepje meg szeretteit egészséggel!

  Érdekel
 • Méregtelenítés

  Méregtelenítés

  Szervezetünk őszi nagytakarítása!

  Étrend választó

Body Wrapping

Ez egy kombinált kompressziós „csomagolás", mely fokozza a salaktalanítást és így kiüríti a kötőszövetben felgyülemlett méreganyagot. Már az első kezeléssel olvadnak a depo-zsírok, látványosan javul a cellulit állaga. A vér jobban áramlik a nyirok- utakban, ezáltal a salakanyagok és a szírsejtek elszállítása fokozódik. Szervezetünk megszabadul a káros lerakódásoktól, megkönnyebbülünk.

Kezelés menete:

A tisztítást, börradírozást követően a kezelni kívánt területet jól bemaszírozzuk a hatóanyagot tartalmazó természetes összetevőkből kevert krémmel. Majd erre tekerjük fel a speciális fóliát úgy, hogy mindenhol jól fedjen, és ne legyen se túl szoros, se túl laza.

A „fólia-öltözetben” eltöltött egy óra után nemcsak könnyebbnek fogja érezni magát, de a problémás zónák területén néhány centiméteres csökkenést is tapasztalhat. Különösen ajánlott azokban az esetekben, amikor páciensünk tartja a vizet, például menstruáció előtt illetve gyenge nyirokkeringés esetén.

Az eredmény azonnal látható és centikben mérhető! A fólia alá aromaterápiás anyagok kerülnek, hatásuk akár 48 órán át is érzékelhető.

 

 Jelentkezzen most kezelésre:

+36 20 936 8458 

Vagy kérje ki szakértőink véleményét!

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!