• Gyógyító központunk

  Gyógyító központunk

  Budapesten a MOM Parknál várunk minden gyógyulni vágyót!

  Gyógymódok
 • Immunrendszer védelme

  Immunrendszer védelme

  Turbózzuk fel gyermekünk immunrendszerét!

  Érdekel
 • Ajándékutalvány

  Ajándékutalvány

  Lepje meg szeretteit egészséggel!

  Érdekel
 • Méregtelenítés

  Méregtelenítés

  Szervezetünk őszi nagytakarítása!

  Étrend választó

Bemutatkozás


Rónay Barbara

Szakmai vezető dietetikus
Funkcionális medicina ,Endokrin terapeuta 

Egészségügyi tanulmányaimat a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában kezdtem, így módomban állt 14 éves koromtól szakmai gyakorlaton is részt venni és a betegségek fizikai megjelenését tanulmányozni (Szent Margit kórház, Budai Területi Gyerekkórház). Ezt követően kozmetikai képesítést szereztem és a test szépészeti oldalával kezdtem foglalkozni.

Hamar rájöttem, hogy nincs szépség belső harmónia és egészség nélkül, így folytattam tanulmányaimat már munka és két gyermek mellett a Semmelweis Egyetemen. Szakmai gyakorlataimat az I. számú Belgyógyászati Klinikán végeztem.

Egyre inkább kikristályosodott bennem, hogy a nyugati orvoslás gyógyszerekkel történő tüneti kezelése zsákutca a krónikus betegségek esetén.

Pályafutásomra nagy hatással volt Édesanyám, aki orvosként egész életét a gyógyításnak szentelte. Az Ő súlyos betegsége indított el a holisztikus szemlélet és a természetgyógyászat irányába. Az,hogy ma itt tartok főleg neki köszönhetem!

2006-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetem dietetikus  karán. 2007-óta foglalkozom a biorezonancia gyógymódjával, melyre a képesítést a Quantum Alliance nemzetközi képzésén szereztem.

2010.ban természetgyógyászati doktorátust szereztem.

Funkcionális medicinával 2014 óta foglalkozom,Funkcionális Táplálkozási Refferens képesítést szereztem.

Egyre több endokrinológiai próblémába futottam bele a munkám során,hiszen a hormon rendszer optimális működése nélkül nincs egyensúly a szervezetben.

2016 ban hormon tanácsadóként végeztem .

A hozzám fordulók többségében Gastroenterologiai ,endokrinológia problémákkal keresnek meg. inzulin rezisztenciás,pajzsmirigy problémás,súlyproblémákkal küzdő ,táplálékintoleranciás,irritábilis bélszindrómás  pácienssel foglalkozom.

Mivel a sport mindennapi életem része egyre több a  sportoló is fordult hozzám ,mind az élsport és a hobbisport terén.

Jelenleg a Pécsi Tudományi Egyetem posztgraduális képzésén veszek részt,és hamarosan végzek sport dietetikusként,Magyarországon az első csapatban!

Munkámat első pillanattól kezdve saját cégem keretein belül végzem munkatársaim segítségével, most már 3 gyerekes anyukaként balanszírozva a hivatás és a családom között.

Véleményem szerint a folyamatos tanulás elengedhetetlen a sikerekhez, a befelé figyelés és a hála, hogy rátaláljunk az útra, amit fentről nekünk szántak.

Szerencsés vagyok mert a hobbim a hivatásom  :  A GYÓGYÍTÁS!! 

Amennyiben szeretne konzultációra jönni hozzám:

Telefon: +36 20 936 8458

Nem tudja pontosan, kitől kérjen segítséget? Írjon nekünk, és együtt megoldjuk a problémát:

Kapcsolatfelvétel

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem, kérdésem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!